Vädret i Polen

Ser ganska bra ut :) på torsdag blir det ju 26-28grader. Får se hur vädret blir på fredag till söndag

En legend följde med mig och Lexus till tävlingen igår! :)

Det första som kommer upp i huvudet när man tänker på ponny legend är ju självklart Gray Bray <3 <3 <3 Han är 24 år gammal med 10 SM guld, 7 SM silver och typ lika många broms :O Han vann SM när han var 20år och vann även lagSM guld iår! Fast han är så gammal tävlar han fortfarande MSVB med lilla 10åriga Melanie Ling Vannerus. Ling Vannerus familjen är väldigt bra kompisar och de bor bara andra sidan vägen.

Men Lexus och Bob (han kallas så) är inte bästa kombernationen eftersom de båda tycker att de är de största och bästa stjärnorna. De bet varandra och höll på heeeela vägen dit :P De bråkade nog om vilken av dem var bäst :D haha vad roliga de är.
Liten han e <3

Fina bilder på Istoriah <3 <3


Skrittmaskinen är snart klar :)

Jag har länge velat ha skrittmaskin nere i Skåne. Det är så bra med skrittmaskin eftersom hästarna får strecka ut sig. Det gör allting mycket snabbare på morgonerna eftersom jag inte behöver gå med dem. Jag är bara orolig för en sak.. Lexus! Varje gång vi har tagit honom i en skrittmaskin går det max 5min  o den är helt förstörd och står still. : / MÅSTE han vara sååååå LAT!!! Jaja vi får ser vad som händer....

Vill ha!!!

Hindret
Det holländska företaget Kylix Products har hittat på ett nyt oc unikt hinder. Hindret bygger upp sig själv när du river genom att du trycker på en fjärrkontroll. Så du trycker på en knapp på fjärrkontrollen om du river istället för att sitta av. Man kan också höja & sänka hindret med fjärrkontrollen.

Solarium
Hästsolarium är egentligen en stor "röd lampa" som utsprider infrarött ljus (IR), en form av varma strålar.

Infraröda strålarna ökar blodcirkulationen och dessutom hjälper musklerna att upta blodsocret mycket snabbare. Din häst kommer att återhämta sig väsentligt snabbare efter en hård träning.

Positiva effekter vid...

  • Uppvärmning av musklerna före arbetet
  • Snabbare avslappning av musklerna efter arbetet
  • Snabbare torkning efter träning eller efter tvättning (för att undvika förkylning och behålla glansen av pälsen)
solarium_mercurr


























Gummi matta
Gummi mattor är så säkra för hästen, speciellt i boxen när de rullar sig. Jag vill också ha i spolspiltan :)

Haha ny saft favorit :D

Jag drack saft medans jag pratade med mamma som gjorde iordning Istoriah. Plötsligt bet hon i plastglaset och började dricka det :D Så hon fick allt mitt saft och det glasset ska jag inte använda igen! Hon tyckte det var jätte gott :D Det var fläder saft som också är min favo.

Träning hos Peder och Lisen Bratt Fredriksson

Jag och mamma tänkte att det vore bra att ta Istoriah och hoppa en bana på 135. Hon har inte hoppat nått sen Falsterbo så tyckte det var bra att träna innan EM. Så vi ringde till några i laget och undrade om de också ville och vart. Viggo tänkte också göra det och förslog att åka till Peder och Lisens ställe eftersom deras bana har samma underlag som Poland. Vi åkte då dit igår och hoppade en lång, teknisk bana som var perfekt att träna på. Lisen kom även och pratade med mig. Istoriah var så hoppglad :) Hoppade henne banan på 135 då jag inte fick en ända stopp eller rivning så det känns väldigt bra nu till EM :) Kolla hur teknisk banan var!! 5 svåra linjer:P
Oj där det står 6 ska det stå 8 och 9an ska det stå 11.
mellan 2-3 = 5 korta
mellan 3-4 = 7 långa
mellan 5a-b = 1  5b-c = 1
mellan 5c-6= 6 korta
mellan 8-9a = 5korta
mellan 9a-b = 2
mellan 9b-10 = 4 långa
Bilder på gården
MÅNGA!!

Läst det här inlägget?

Tävlingsterminer betyder berg-och dalbana

Vad jag menar med det är att det aldrig är väldigt jämt resultat när man tävlar. Aldrig om man inte tävlar för låga klasser. Om man ser att det det är väldigt jämt resultat på en nivå ska man upp till nästa nivå. Det gäller att man tänker positivt när berg-och daltåget åker ner. Man ska tänka på varför den åkte ner och hur man ska göra för att ändra på tåget. Behöver du mer hoppträning, markarbete, ändra t.ex mat eller bett..m.m Så måste man tänka för att nå sitt mål. Ett super bra tips är att när tåget är på topp topp, att man dagen/tävlingen efter, tävlar en lägre klass eller kanske samma men att inte tänka på tid/vinna. När det går sådär jätte bra ska man tänka på vad det är man gör som gör så att det blir bra.



Hoppas du tänker på vad jag skrivit och gör samma

PUUUSS <3 <3


Den här filmen måste ni bara se!!! Så himla roligt :D


Vad har jag för knasig lillebror?

Är det typ så att i varje familj så är det alltid ett smart barn och ett korkad barn? eller? haha vill n veta vad karl gjorde idag?

Pappa fyller år imorn så att jag, karl och mamma åkte för att köpa presenter. När vi kom till första affären kom han på att han glömde sina skor : D Så han gick in i alla affärer barfota. Sen i sista affären som heter Märkes butiken kom personalen och sa medans hon kollade på mina skor "vilka fina skor du har". Då sa Karl som stod bredvid "Tack" :D :D :D

Tur att han är gullig <3 <3 <3

Dagens tips

När man går banan måste man tänka lite på vad det är för hinder man ska hoppa. Vad tillexempel hindret har för färg.
  • Hästar ser främst grönt och brunt, vilket kanske inte är så förvånande.
  • Hästar ser inte alls orange eller rött särskilt bra.
  • Blått är inte heller en färg de uppfattar så bra.
  • Vit ser de bra när det är mörkt och gult ser de bäst när det är dag.
  • Svart ser de inte heller bra, speciellt när solen skiner.
  • När man kommer på en enfärjade tre/tvåkombernation (alla bommarna är samma färg utan mönster eller skrift) så blir kombernationen kortare än förväntat, eftersom de bara ser en massa bommar då de inte ser avstånden lika bra och vad det är för hinder tills sista minut. De rusar in i kombernationen istället för att tänka ett hinder i taget.
  • Hinder mot sol och hinder i skugga måste man ha mer ben på.
Ett lite små läskigt hinder när jag tävlade i Belgien.

Oj båda mina inlägg publicerades aldrig idag :/ jaja de kommer sent.

Bloggen är väldigt dum mot mig :/

1år sedan pappa började rida

Nu har det gått ungefär 1år sen pappa plötsligt köpte en 16 årig 150 tävlingshäst för att han ville börja tävla. Och nu har han äntligen fattat att det inte går att tävla 120 efter bara några månader. Jag trodde pappa skulle sluta efter några dagar men rider fortfarande, så grattis Pappa <3 här är en film från igår när han hoppade.

Söndags MSV:A klass

Vad fort det ser ut när jag kollar på vidion, det kändes inte så fort när jag red honom. Men han är ganska liten och behöver lite mer fart när det var en sådan stor bana. Fast han var faktiskt mycket piggare än vanligt :D

Fråga vad ni vill :D

Här får ni fråga vad ni vill om mig. Ni vet nog ingenting alls om mig förutom om mina hästar.
Bild på mig nyligen.

Oj vad kom i posten?

Från ridsportsförbundet :O
Karl ville vara med i bloggen
Fick många. Ska sy fast dem på kavajen och lite kläder.

Besök :)

Våra kompisar Warg var på samma tävling och fick nått fel med bilen eller trailern. Så de fick komma hit och bo över en natt. Ni kanske känner tjejen från hennes stora blogg, Kristina(Stina) Warg. Vi har fyra gäster redan så Stina och hennes mamma får bo i våran lastbil :D Med dem följde 3 hästar och 2 hundar med. Vi har haft en trevlig middag med kladkaka till efterrätt :) och nu sitter jag, Stina och Karl och kollar på Due Date.

Sjukt bra film!!

Igår kväll tittade jag på en film som heter John Q som är typ en drama. Den handlar om en pojke som är döende men får ingen hjälp av doktorerna eftersom föräldrarna inte har så mycket pengar. När mamman ringer pappan och berättar att doktorerna skickar hem sin döende son gör han nått hotfullt då miljoner på TV ser. Det är en väldigt spännande och rörande film. På slutet grät jag såååå mycket haha :D

En klippt Lexus, en hårig mig och ett vitt golv :P

Igår kväll klippte jag sötnosen som gick väldigt bra. Jag fick ett nytt klipprekord då jag klippte honom på exakt 1h :) Klippte hans huvud också så det kanske kommer se lite konstigt ut imorn, hehe :D Jag tycker Lexus är så rolig när jag klipper honom :D Han tycker det är sååå skööönt och somnar nästan mot skillnad med Istoriah som blir helt galen.
TIPS med klippningen är att altid lägga handen vart man ska klippa. Då blir hästen inte hästen så förvånad och känslig. Det är extra viktigt där hästen är känslig. Många hästar känner sig också sig mycket säkrare med en hand. När det blir sträck med mer hår är ett tips att klippa där från alla håll.
Rekomenderar den här. Tycker den är jätte bra :)

Inget hästinlägg men kul ändå :)

I torsdags åkte jag tåg upp till Göteborg där jag var hos min kusin. På morgonen fick jag följa med till hennes jobb. Hon har världens coolaste jobb då hon är stylist på Monki!! :D Jag fick kolla på  hennes häftiga och färgglada kontor. Nya vår kollektionen hade precise kommit så mitt jobb var att pricka av allt som kom och sen hänga i studion på rätt säsongs galler. Det var faktiskt kul, speciellt eftersom jag fick kolla på alla nya kläder som var grymt snygga. Fick också hjälpa Sara(min kusin) att välja en snygg modell. Har ni varit i Monki affärerna? De är väldigt färgglada och roliga precise som kontoret. Var bara där några timmar då tåget gick 11.42.

Ett av deras butiker
:)
:)
:)
Studion
Studion

Lite bra tips

  • Tvätta alltid noga Kindkedjegrop efter du ridit. Det blir lätt sår och inflammerat där.
  • Ta aldrig olja på sadeln dagen innan tävling, då blir vita ridbyxor snapt bruna/svarta där man sitter..
  • på sadeln.
  • När man har en ny häst måste man vara hård mot dem för minsta lila. Annars blir dem väldigt..
  • busiga och har ingen respekt. Men när jag menar hård menar jag bara att man ska säga..
  • till, inte vara elak.
  • Man ska inte ha skydd på sin häst för mycket. Jag menar att hästen inte ska ha dem på sig hela...
  • dagen. Det är helt okej att ha skydd på dem i hagen bara de inte e på för länge. Skydd kan...
  • enkelt stoppa blodcirkelationen.
  • Ge en sockerbit till din häst när tränset är på innan du ska rida. Hästen tar bettet mycket...
  • bättre då. Jag stretchar mina hästar med tränset på då jag ger dem en sockerbit.
  • Gå en promenad med din häst ofta. Det är väldigt bra för hästen och man får bra kontakt med sin..häst. Istoriah och Lexusgår oftast två gånger om dagen.
  • När man ska byta gallopp ser jag många öka galloppen. Det ska man inte göra, man ska nästan..
  • göra tvärt om. Sakna ner och få en mer samlad gallopp så går det enklare.
  • Visa första hindret när man kommer in till tävlings banan. Jag brukar göra det speciellt på lite..
  • större tävlingar när jag är lite nervös och det är mycket på banan att kolla på. Det är sååå enkelt..
  • att riva första, och sååå onödigt. Jag rev första hindret på andra omgången i SM då jag skulle ha..
  • fått medalj annars :P kom 4:a istället


Har ni lika dålig kondition som jag? : /

När man rider får man faktiskt inte bra kondition även fast man säger det till gjmpa läraren :D Men det är ändå viktigt att ha bra kondition. Fast mitt problem är att jag aldrig har tid med att typ springa, så jag har mitt eget lilla knasiga idée. När jag ska trava av lexus vill han aldrig trava!! Så då hoppar jag av och springer med honom runt många varv. Lexus kollar helt fundersamt ut och tror jag är heeelt galen, som jag kanske är haha :D Fast jag klarar typ bara 4 varv runt ridhuset (som är ganska stort ändå) sträck utan att vila. Jag vilar lite och sen springer mer. Kom ihåg att det är VÄLDIGT tufft att springa med ridskor/stövlar på ridunderlaget så 4varv är inte så himla dåligt. Jag har bestämt mig att springa efter jag ridit varje dag(får se hur länge det håller ;D).

Haha det ser nog väldigt roligt ut när jag springer och drar en lat Lexus bakom mig.


Hittade ni inlägget "Lite övningar jag gör när jag rider"

Jag hittar inte inlägget så om ni inte sett den klicka här. Bloggen har bråkat med mig mycket de sista dagarna :P JOBBIGT!!!

Viktigt!

Jag fick en kommentar som det stod att jag fick en stor fördel att jag tränar för Lotta Björe som också är landslagsledare. Men ni måste förstå att det är helt tvärt om. Det är väldigt svårt för en landslagstränare att välja sin elev eftersom det blir lätt bråk. Därför måste en elev visa att man är ännu bättre. Jag hade ingen fördel alls och behövde göra ännu bättre som jag gjorde nu. När jag började träna för Lotta visste jag inte att hon var landslagstränare, bara så ni vet.

På väg till Liseberg :D wiii

Halv vägs till Lisse :D Det tar ung 1h till Göteborg från gården så vi åker över dan. Sist jag var på Lisse var förra året när jag tävlade på Göteborgsfältridklubb då alla ryttare som blev placerade fick biljetter. Jag vågade inte åka på Balder så jag SKA åka balder idag :D
Min bästis Sanna Lundin följer med <3 Hon kom från Stockholm i måndags.

Lite övningar jag gör när jag rider

Upvärmning
Trava med långa starka steg
Gallopera med samma låga form  och stå i lättsits. Här ska du också ha långa starka steg.
Efter jag har galloperat i lättsits några varv i båda varv sitter jag ner. Efter ett tag samlar jag mer och får hästen på bak benen i en ganska stor volt.
Lite övningar jag bukar rida

Skänkelvikning i gallop
gallopera uttåtställd. Jag gör även väldigt liten volt.
Brukar göra framdelsvändningar.
Förvändgallop brukar jag göra också.
Gallopera i väldigt kort och långsamt. Fast viktigt att man inte gör det för länge, brukar stå i lättsits och gallopera  med stora steg.
Kommer inte på mer..

WHAT THE FUCK!!!!! DRÖMER JAG????

ÄR UTTAGEN TILL EUROPEISKA MÄSTERSKAPEN!!!!! Det är inte klokt! Hade det knappt som mål på grund av att jag inte trodde jag skulle vara klar det här året. Men jag har kämpat såååååå och jobbat såååååå mycket så det lönar sig nu :) För ni som inte vet är EM det största och bästa en ponny ryttare kan göra. Med mig i laget är Sissela Smith, Emelie Svensson, Philip Carey och Viggo Björklund.

Pappa

Som ni vet har pappa ridit 1år nu. Jag tycker han har kommit ganska långt och lärt sig snabbt. Här är en film på pappa när han har ridit under året.

ååå vad skönt

Det kom en man som bankade och tog in smala rör in i stallet. Undrade vad det var han gjorde. När han var klar och gick ut smet jag in och såg att varje box hade ett vatten slang/rör. Jag behöver inte gå med hinken till spolspiltan och tillbaka :) bara fylla på från boxen. Visst e de smart! Ni som inte har det borde skaffa det :P

BUS Lexus!!

Jag red i padocken när lexus tog en 1m lång blommaktig växt. Jag försökte ta bort den men den hade typ taggar eller nått som gjorde jätte ont. Jag red till stallet fast han fortsatte att äta på den. Morfar kom och hade drag kamp med lexus :D

Har ni sett filmen trassel?

Såg disney filmen trassel som är en variant av törnrosa. Jag tyckte den var jätte rolig :D Det bästa i filmen var maximimeum "max" en vit häst. Jag tycker max är väligt lik Lexus :D Jag tyckte filmen var bra.
så söt <3 <3

Mer bilder från Falsterbo

mål!! :)

NEEEEEJ!!! Fan vad pinsamt!!!

KOLLA VAD RIDSPORT LA UT PÅ HEMSIDAN!!! :P VAD TASKIGT
Det var final i Tretorn Ponny Grand Prix och omhoppning. Katarina Bork och Istoriah La Bree får ett stopp på näst sista hindret och en susning går igenom publiken. Strax efteråt gör hon en nytt försök och seglar över och in på en 6:e placering.

Falsterbo film


snabb inlägg

Det regnade idag så det blev lerigt. Ett av däcken är långt nere i leran så vi kommer inte ut!!! :P Men nu är en traktor här som ska försöka få ut lastbilen. Önska oss lycka till <3 <3 <3 <3 <3 <3
Mitt hår har blivit CP nu när det regnt så :P

Nationshoppningen

Tittade precise på nationshoppningen som var 160cm. Sverige och Tyskland ledde med 4fel i första rundan och Irland två med 8fel. I andra rundan fick Tysklannd 4fel och Sverige 8fel medans Frankrike som tidigare hade 12fel slutade på 0fel. Alltså vann Tyskland med 8fel och två kom Sverige och Frankrike.

 

 

Malin Baryard Johnsson

 

Angelika Augustsson

 

 

Peder Fredriksson

 

Rolf  Göran Bengtssson

 

Första omgång

 

4fel

 

0fel

 

8fel

 

0fel

 

Andra omgång

 

0fel

 

8fel

 

10fel

 

0fel

Min lilla tabell
Det var många fantastiska hästar men det var en jag föll kär i <3333 Den tävlade för USA och gjorde jätte bra. Den var ganska pigg och var väldigt liten, såg ut som en maxad ponny. Även fast den var så liten hoppade den högt över varje hinder. Jag frågade pappa om han kunde köpa den åt mig och han sa " ja visst prinsessa" :D :D

SÅÅÅ SÖÖT!!
Visst e den liten

 


Idags Grand prix klass

Det gick såååå bra idag och såååå nöjd:) Grunden gick super då jag var nolla. Istoriah hoppade helt fantastiskt och jag tror jag red riktigt bra :) Sylve Söderstrand kom och sa att han tyckte det var jätte fin runda och Lotta var jätte stolt över mig <3 <3 Jag var andra ut i omhoppningen som gick ganska bra. Jag var nolla till näst sista hindret då vi kom för nära så att hon stannade, fick alltså 4fel och kom på en bra 6:e plats (inte placerad). Vi köpte en film som blir klar imorn som ni får se om det går. :) Här är bilder;

Fynd köp :)

Jag och Felicia kollade på nästan alla affärer idag :P Vi hittade några roliga grejer och mycket för sjukt bra priser. Felicia och jag hittade båda två snygga tävlingskjortor. Min var animo för bara 720kr :O brukar kosta runt 1500kr. Felicia hittade en fin från kingsland för bara 500kr. Felicia hittade även några kingsland rid handskar på golvet som hon tog :D haha.

Godmorgon från ganska soliga FALSTERBO <3 <3

Idag är det Grand prix :P lite nervös jaaaaaa :P Det var sjukt kul att hoppa på den banan med alla tusentals folk som kolla och känslan när man kommer in är åbeskrivligt fantastisk. Jag var sååååå nervös igår i framhoppningen, men när jag kom in i banan släppte allt :) Det jag var mest orolig för var faktiskt ettan :P som jag klara yaaay:D. Tidigt imorse trimmade jag Istoriah vid framhoppninen. Jag var inte den ända som tänkte rida innan klasserna började... Malin Baryard, Rolf Göran, Angelika Augustsson, Peder Fredriksson (som jag redan känner ;) ).... och många mer kända. Angelika var jätte snäll och sa hej!!!! :O
Kolla vad jag fick <3 :) Fin va

Falsterbo :)

Nu har jag tävlat! :) Det gick bra, vi fick 4 fel. Men eftersom att det är det riktiga Grand Prix imorgon och idag bara var nån uppvärmningsklass så sparade jag på henne, imorgon satsar vi lite mer! :) Men jag är jätte nöjd med rundan. flizza fotade mig när vi red, ni får dom nu! <3

Peder Fredriksson min BFF ♥

När jag och felicia gick till the Showoffice för att anmäla närvaro och få en boxplats stod mamma i kön för att komma in till stallområdet. Mamma var i hästdelen av lastbilen och kollade till Izzie medans kön stod still. Kön började rulla och så såg hon en man med riktigt ''fanciga'' kläder hoppa in i lastbilen. Hon trodde att det var en ur ''falsterbo crew'' som gick in för att köra eftersom att det kanske var brottom. Hon frågade om det var brottom, mannen såg jätteförvånad ut och sa ''förlåtförlåt! Jag trodde att det var min lastbil!'' Mamma kände igen honom men kunde inte sätta fingret på vem det var. Senare kom Sven Ingvarsson ''en känd hästkille'' och frågade varför Peder Fredriksson hade varit i hennes lastbil, Mamma blev jätteförvånad och sa ''VAR DET HAN??!!!''
Lite senare när mamma var i stallet ringde en person henne från dolt nummer, den sa att en tysk häst hade sparkat lastbilen, och att hon skulle komma så att inte ägaren till hästen sprang iväg. Mamma gick till ägaren och sa att hans häst hade sparkat lastbilen, då sa killen: ''ja jag vet, min häst sparkade på Peder Fredrikssons lastbil.'' Mamma fick då förklara att det var hennes lastbil och inte Peders, han blev helt paff och tappade hakan! :)

Nu vet ni att jag har en likadan lastbil som Peder Fredriksson. :P



Veckans fråga

1. Tävlar du med spö?
2. Har du alltid sporrar när du rider?
1. Ja absolut! Man måste ju hjälpa hästen om den kommer lite långt ifrån/nära med en "toutch" på bogen. Jag har inte spö för att slå hästen med. Använder spöt också på bogen om hästen inte känns framme/vaken tex.
2. Ja det har jag förutom när jag rider ut med Lexus. Eftersom han är väldigt galen nör jag rider ut. Tips är att ha lite kortare eller rundare sporrar hemma så blir det enklare när man tävlar :)
Hoppas du fick dit svar :)

Snart i Falsterbo :)

NERVÖS!! :P



lång kö :(

Film på alla rundor på NM :)

Jag är väldigt nöjd med helgen :) Tyckte rundorna var jätte bra <3 <3

Felicia är här o hjälper mig i Falsterbo <3 <3

Min kompis från Stockholm kom precise :) Hon ska hjälpa mig på Falsterbo och göra så jag vinner :D Filicia kommer även ta massa bilder så ni får se :) Hon har en jätte bra blogg som heter www.fwestling.blogg.se klicka HÄR för att komma till bloggen.
Här är felicia med hennes ponny på sin första tävling :)

BILDER :)


Tillbaka från NM :)

De har varit 5 långa dagar för mig o jag är helt slut! Vi kom till tävlingsplatsen lite sent så det blev lite stressigt att hinna knoppa och borsta Istoriah till Veterinär besiktningen. Klockan 8 på kvällen ar det invigning då alla länder samlades. Som vanligt var dressyr ryttarna organiserade med precise samma kläder, sminkade och fina med högklackat och kjol med fin scarf. Vi hopp ryttare hade iaf samma jacka :) haha

På Torsdag var det en uppvärmnings klass som gick okej. Jag fick ett pet, men det var en bra runda ändå. På eftermiddagen berättade lagledarna att jag inte var med de 4 i laget :( Jag blev ledsen men visade inte det till dem. Jag bestämde mig då att sluta vara ledsen och visa dem att de gjorde ett misstag.

På fredag kollade jag på C-ponnynas lag klass då de fick silver. Guld gick till Norge. Efter det kollade jag på Young riders lag klass då sverige fick silver. Efter Young riderna var klara hade vi( d-ponnyna) träning då vi mest trimmade. Istoriah var väldigt pigg så red henne lite längre än de andra och sen red ut. Sen kollade jag på Juniorerna som fick guld! :) På kvällen var det ryttar fest då varje lag skulle göra en uppvisning som vi glömde helt bort. Men det gjorde såklart inte ponny dressyr laget :P De gjorde värsta seriösa uppvisningen. Hela kvällen funderade vi på vad vi skulle göra. När det var vår tur fick vi pannik men Lizzie sa då att vi kunde sjunga/dansa till Zlatan låten. Det blev skit misslyckat och det var jätte pinsamt.

Sen var det den nervösa lag dagen lördag. Jag var först ut eftersom jag tävlade individuelt och gjorde en underbar nolla :) Det var 2 rundor man hoppade med samma bana som startade 20min efter klassen. Jag var först ut igen så jag var väldigt nervös, jag ville ju visa lagledarna vad duktig jag var. Och det gjorde jag med en fin nolla :) Viggo fick 8fel, Emelie 0fel, Sissela 0fel och philip 32fel (han blev utesluten första rundan). Så de ångrade nog att de inte valde mig :D som var mitt mål <3 Men Sverige vann guld ändå. Det var VÄLDIGT svårt att se på när de fyra var i prisutdelningen då de fick medaljer och fina rosetter men jag hejade och grattade alla. Hoppas lagledarna såg det och blev imponerad. De fyra slängde in i vattengraven och det togs mycket bilder. Jag är sååå stolt över mig själv som stannade :)

Sista klassen var på Söndag som var individuel. Jag låg väldigt bra till eftersom jag hade noll fel, felen som man hade lördag tar man med sig på sön. Första rundan var 12 hinder med 125 hinder som gick SUPER :) Jag var felfri på alla hinder fast gick tramp i vatten graven på 1 mm. Så jag hade 4 fel men låg ändå bra till. Andra rundan var en väldigt maxad 130 bana. Jag rev tyvärr ett hinder så hade totollt 8fel. Det räckte till en sjätte plats :) 6te bäst i norden e väll inte dåligt eller? Vi kom hem klockan 1.00 eftersom det var så mycket kö :P

Nu ska jag ladda om till Falsterbo som vi åker till imorn :)

lägger upp bilder snart :) film kommer även imorn

RSS 2.0