Bara för skoj :D

säg orden i rad jätte snabbt; Red Leather Yellow Leather
(Utan att kolla på orden när du säger dem)
Brim <3

LUCIANA DINIZ

Har ni sett Luciana Diniz hoppa någon gång? Hon rider denna hästen med ENDAST bett & tyglar, alltså utan träns kan man säga! Helt sjukt, jättebra ridet! Hästen måste vara väldigt snäll och välriden. Måste ju vara det snällaste man kan ha på en häst, eller vad tror ni? Skulle ni våga hoppa såhär?

Köpare ville betala häst med falsk check

En kvinna i Östergötland satte ut en annons om sin 1-åriga häst som var till salu. En amerikansk man ville köpa hästen och skickade en check till säljaren, på ett betydligt högre belopp än salupriset.

1-åringen var till salu för drygt 3 900 euro, men när kvinnan bad köparen att föra över pengarna till hennes konto skickade han istället en check. 
- När jag fick checken såg jag att den var utställd på en betydligt högre summa. Han hade skickat 9 250 euro, i stället för drygt 3 900 euro, berättar kvinnan för Norrköpings Tidningar.

annen menade att checken blivit förväxlad och egentligen skulle till någon annan. Han ville att kvinnan skulle lösa ut checken och därefter betala tillbaka mellanskillnaden till mannen. 
Efter att säljaren fattat misstankar hittade hon flera liknande historier på nätet.
- Om hans bluff inte uppdagats hade jag hunnit skicka iväg hästen och betalat tillbaka mellanskillnaden. Sedan hade jag blivit återbetalningsskyldig till banken, konstaterar kvinnan i tidningen.

http://www.tidningenridsport.se


Malin 6:a i världscupen! :)


Malin Baryard Johnsson och H&M Reveur de Hurtebise "Räven" kom på sjätte plats i sista omgången av världscupen och är därmed klar för final.
Nu har två hästar hon kan rida i finalen, "Räven" och hingsten Tornesch 1042. Hon valde att rida honom för att Tornesch 1042 skulle få en lättare helg. Dessutom var hon tvungen att ha startat Räven i en världscup om han ska kunna vara reservhäst till finalen.
Malin var mer än nöjd med Rävens insats.
- Han har varit placerad i alla sina Grand Prix-starter i år, utom i Scandinavium. Men det är klart att jag tyckte det var lite tufft för honom att debutera i Europafinalen av världscupen. Banan var tuff även om det många felfria, sa Malin lungt efteråt.
I omhoppningen var planen klar:
- I det här gänget valde jag inte göra något rackarrace och skrämma honom. Jag vände men stöttade honom i omhoppningen.
Det räckte långt till en sjätteplats delat med Luciana Diniz,Portugal, med Winningmood.
Malin valde att starta Tornesch i en ackumulatorhoppning tidigare på söndagen, där placerade sig ekipaget på en sjunde plats.
1.a kom Denis Lynch med Abbervail van het Dingeshof från Irland.
2.a och 3.a kom holländarna Jeroen Dubbeldam och Eric van der Vleuten.

Vill ha sol, sol, sol och sol

Nu är jag otroligt trött på mörka, dystra vintern och bara längtar till sommaren. Igår var det strålande sol här i Stockholm :) På rasten stack jag och Sanna ut och satte oss på en bänk med godis och bara njöt. Efter skolan åkte jag till stallet för att gå en promenad med Lexus. Mina hästar går för en promenad minst en gång varje dag. Tog med mig min 15åriga hund också. Men när jag skulle hämta och ta av täckerna på Lexus galloperade han iväg med halv knäppt täcka. BUSUNGE! Jag förstod att han bara ville leka så att istället för att springa efter honom stod jag bara i hagen och gjorde nått på mobilen. Lexus blev jätte tråkad så han kom till mig. Jag tog honom direkt på promenaden från hagen. Han tyckte det var skönt att gå utan täcke <3
Under promenaden var det lite roligt eftersom min gamla hund var först och drog mig som drog Lexus bakom. När man håller på med Lexus så är han VÄLDIGT LAT! Men när man hoppar på honom så är han väldigt pigg, som ni sett.

Stall utan flugor

Vi ska så småningom bygga om stallet nere i Skåne och undrade om lite små detaljer. En stor fråga vi hade var hur vart vi skulle ställa containern. Container lockar flugor på sommaren och huset är bredvid stallet. För att få lite inspration till stallet åkte vi med en arkitekt till några lyx stall. Där fick vi se att alla containers var i ett litet svart rum. Vi frågade arkitekten och han sa då att alla tänker på alla böjlig sätt hur man får bort flugor, men de har tänkt för svårt. När ser man inte flugor? jo i mörker. Så stallen hade containers i ett mörkt rum med en stor svart garage dörr på kortsidan. Där kan då traktorn ta containern. Den var även också svart. Tydligen funkar det här. Otroligt va! Undrar vem fick den idén. Väldigt smart!


Hamre

Hamre var nog inte bästa tävlingen jag varit på men inte värsta heller ;). Fast lag tävlingarna är altid väldigt roliga eftersom alla i samma klubben är där. Blir bra stämning :) Vår första Jump clubare Matilda startade som numer 2 av C-ponnyna. Men första ryttaren ramlade omkull! Matilda föll nästan omkull men lykades hitta balancen. Matilda rev i comenationen o stannade en gång på trecomenationen. Men 8fel är inte dåligt. Sen såg jag att den tredje ryttaren ramlade också! :o .
Klassen stannade och domarn kallade på alla lagledare. De bestämde tillsamans att De skulle ta bort 2hinder på kortsidan och att C-ponny skulle börja om. Då kunde Matilda få bättre men kunde också få mer fel. Men hon gjorde en super runda och blev nolla :) Sen hoppade jag upp på Istoriah så jag såg inte adelina och Caroline. Jag och Istoriah var sist i laget och började som 23. Jag fick 4fel men var inte nöjd. Jag kände att hon inte bjöd som hon brukar. Jag tror att det beror på att hon inte gillade det mörka ridhuset och det hala underlaget. jag tror att en av mammorna sa att Jump club kom 4:a

Sen var det dags för LA med lilla lexus <3. Men efter lång fundering bestämde vi oss för att inte hoppa honom eftersom det var så dålig underlag. Altid bättre att vara på säkra sidan. Istället tog jag honom till ridhuset på såsta. Han var faktist chockande lungn. Sen åkte vi till stallet och jag red Ville.

 

Otroligt trött nu. KRAAM<3 <3

 

 


Dagens outfit


På väg till hamre. Det är elit omgång2 i Hamre med Istoriah. Ska ta Lexus också och hoppa en LA. Det är väldigt bra att lexus får skutta runt en liten klass efter två stora 130meetingar.

ts

Boots

Glitter, glitter, glitter. Glittriga boots, glittrigt päls o man, glittrigt spö. Det är glitter som gäller, helt enkelt.
Davis Bell Boots

Budget vs Lyx

ser precise lika dana ut!

Favorit schabrak :)

Jag tycker att Equipe scabraken är väldigt snygga. De är väldigt bra kvalitet och sköna för hästen. Jag har fyra equipe schabrak med fyra luvor. Jag har den blåa, vita, röda och den blå-oranga.
Pris: 630 kr
http://www.equipe.se/Default.aspx

2010 - Super bra år

Förra året gick helt otroligt bra :) Tränade hårt som ledda till bra resultat och lärde mig mycket. Även om det nån gång inte gick bra så stannade jag possetiv och det gick då snabbt bra igen.
Ranking listan 2010 för ponnyhoppning i Sverige    4a!!!!!! HELT SANSLÖST!! :D
bara med en häst

Världens minsta och största häst


Jag och Lexus <3 <3

Efter sista hindret när jag kvalade till SM :)
Slickade mig :P
När jag vann en stor klass i England

Tråkig hage

Vissa dagar kan det vara jättetråkigt att vara häst men med små medel kan du göra livet lite roligare för dina fyrbenta vänner.


  • Släng in några slyträd (små och unga träd med smal stam och smala kvistar) 



  • När julgranen gjort sitt, släng in den i hagen. Hästarna älskar att gnaga och dra omrking på den.



  • Fotbollar eller "hoppbollar" (stor boll med handtag som man sitter och studsar på) tycker många hästar om att knuffa omkring på. 



  • Lägg ut grovfodret i många olika högar och på olika platser. Hästarna strosar omkring och kollar läget i varje hög och maten räcker längre. 


  • Skaffa en "lekboll" som man lägger i lite kraftfoder vilket ramlar ut lite i taget 

  • Gör egna repknutor, leksaker man har till hundar som ser ut som ihopknutna grimskaft, genom att knyta ihop några grimskaft och vips har du en leksak även för hästar.



Istoriah i MSVb på Flyinge


rolig vidiolåt :D


Tävling i Flyinge :)

Den här helgen är det nationell meeting nere i Skåne. flög ner fredag kväll. På lördag morgon var det super fint väder o sol :D O INGEN SNÖ!! :D Jag skrittade lexus och Istoriah i skogen och de älskade det. Ibland bara stannade de och njöt av solen :) Första dagen kunde inte gå bättre. Hoppade LA med Istoriah där målet var att göra en fin, lungn noll runda, som jag gjorde. I MSVb hoppade jag lexus först, planen var samma som Istoriah i LA. Det var super fin runda fast han var SÅÅÅ PIGG! Jag kom ändå 7:a :)
Sen så var det dags för Istoriah i MSVb :D Jag rider aldrig Istoriah snabbt på omhoppningar så jag bestämde mig för att prova. Hoppade först grund omgången nolla och sen så gasa jag lite i omhoppningen. Gjorde snäva svängar ochså. Istoriah tyckte att det var super kul. FICK LEDAR TID :) Men jag hade otur eftersom sista ryttarn slog mig :( Men jag blev super glad för 2.a plats ändå.
1.a EbbaLarsson 2.a jag :) 3. Frida Mårtensson  4. Emelie Svensson  5.a filip Carry  6.a Hedda Walin  7.a Jag :) :)
Bra dag idag och nu ska jag sova.
Puss puss <3 <3
ser ut som en b-ponny,  SÅ SÖT <3 <3

ridbyxor

Diss :P
Hiss :)

SNYGGA SMYCKEN MED HÄSTINSPIRATION

Har kollat in dom här urläckra armbanden från Dimacci. Dom har fått lite inspration från hästvärlden ! :)
Ursnygga tycker jag, vad tycker ni? :)
finns att köpa på www.stablestore.se/produkt/Armband-Dimacci från 599kr

Tror affären seriöst att någon kommer köpa de här hjälmarna? :P

Om någon har hjälmen och läser det här kan du väll förklara varför? tack :)

Stilbedömning på SM

Ni har kanske har läst artikeln om att det kommer vara stilbedömning på SM. För B-ponny kommer stillbedömning i kval 1 och 2. För C och D kommer stilbedömning i kval 1. Det kommer vara tävlingar med stillbedömnings klasser innan SM så man kan träna. Varför ridsportförbundet har bestämt det är för att de vill att det ska vara bättre ryttare i Sverige.
Jag tycker det är en bra idé. SM går då ut på bästa ryttaren i Sverige istället för bästa ponnyn i Sverige. Ryttarna får hjälp och råd om rundan som kanske sin tränare inte ser. Ryttare tänker mer på hur de rider då, istället för hur snabbt de rider. Många föräldrar har klagat och är mycket arga. varför då? De säger ju bara att deras barn är dåliga på att rida, istället ska föräldrarna hjälpa sitt barn med att rida bättre.
Har aldrig hoppat en stilbedömning förut så kommer bli intressant att få se vad poäng jag får. Hoppas de tycker jag rider bra :)
D-ponny-medaljörer1 101114
moa, isabella o Josefine.  medaljörerna för d-ponny 2010. Jag kom 4.a :P jaja det här året blir det medalj :D

häst på taket

Räddningstjänsten i tyska Pforzheim fick nyligen ett annorlunda uppdrag - att rädda en häst som hade fastnat på stalltaket.

Enligt tyska Bild hade hästen kommit upp på taket via en jordhög vid sidan av stallet. Stalltakets eternitplattor höll dock inte för den nya tyngden. Hästen föll igenom och blev hängande på en takstol. 

Efter att förgäves ha försökt få ner hästen larmade stallets ägare räddningstjänsten som efter en och en halv timmes arbete lyckades få ner hästen med hjälp av en kran. Hästen ska efter omständigheterna må bra skriver Ridehesten.

Ush om jag var ägaren skulle jag vara så rädd!

Smarta prylar

Någonting knasigt hände så den kom lite fel.
Det här är en hopfällbar kärra.
Den är utmärkt till transport av hö, halm, torv, spån-balar, vattenhållare m.m. Smart när man ska på tävling eftersom den inte tar någon plats.

Praktisk pall som är lätt att ta med genom att den är HOPFÄLLBAR. Tar nästan ingen plats alls.

Tag tag i handtaget som är upptill på pallen där man står eller sitter och pallen fälls ihop till en platt "bricka". Häng sedan upp den på en krok, så den slipper stå i vägen

 


Förlåt att jag inte la upp nått igår :(

Men har en ursäkt... mamma BRÖT FOTEN!! :( :( :(
Hon ramlade igår på isen och fick åka in till sjukhuset. Doktorn fick se på X-rayen att hon hade brutit 2 ben i foten. Mamma får inte göra nått i 2månader. Men alla ni som känner mamma så vet ni att det inte kommer hända. :P
Så stall hjälp söks! Om ni känner nån som kan jobba hos oss säg till. Behöver inte vara hela 2månader, fast helst ;) Måste vara nån med körkort, helst B-körkort också. Kan inte göra allt eftersom jag går ju i skolan.
kram <3 <3

bokat sovmorgon XD

Jag och mamma diskuterade när jag skulle få sovmorgon. Jag har nämligen inte fått sovmorgon på flera veckor. Så bestämde att den 27mars v.12 ska jag få sovmorgon, JIPPIE :D
MEN man vet aldrig om nått händer så att jag måste upp tidigt, vet aldrig. jaja får hoppas :)
jag 2008. 2.a

Har din häst svårt att koncentrera sig?

Många hästar är väldigt nyfikna på allt omkring som kan bli problem på banan. De i Holland tog i bommultussar i öronen på vissa av deras hästar.

VILKEN KÄMPE !

Alltså vilken vilja, vilket mod ! Helt sjukt hur hon ens kan få hästen att gå framot ! Jag tror hon använder de två spön som ben. Hon har fått mig att inse att allt funkar med vilja ! Jag är ett stort fann av henne !!

Sista dagen i Holland :(

Idag är det den 4e o sista dagen här :( Klockan är 9.05 på lördag morgon så ska åka iväg till en till tävling där ryttaren ska ta med sig unghästarna. Holland är en super trevlig land. Ska flytta hit om jag fortfarande håller på med hästar. Kommer hem vid midnatt någon gång så det blir nog inga mer inlägg idag :(
PUUUSS <3 <3

Lite knäppa/roliga bilder på holland






Grönt gräss!!!


träskor som tofflor????


öööö


I en ända hage var det rådjur, lamor, shetland ponnys och KÄNGRUs!!!


egg


alla hus såg likadana ut.




3e dagen i holland :)

Hade en väldigt lång dag igår så fick sova 1timme extra. Kom till stallet 9.30. Fick rida Royce igen som var jätte kul :) Fast idag fick jag hoppa!!! Han var så okomplicerad, koncentrerad och hoppade så otroligt fint. Efter jag hade gjort i årning honom så var det fullt jobbande. Det var väldigt hårt arbete och jag blev väldigt trött :P När mamma kom var klockan 2.00 så då åt vi lunch. Efter lunchen visade jag lite vidior på tävlingar så de kunde se. De gav mig många bra tips. Jag visade också tävlingsplaneringen, men de tyckte inte vi skulle ändra nått. Sen åkte vi till affären.
hundarna frös fast det bara var ca +10 ute
Royce <3 <3 <3

"Världens" största hästbutik!

Efter jag varit i stallet så åkte jag och mamma till en hästaffär som de tipsade om. Det var en affär som alla topryttare köpte/beställde ifrån. Det tog 1h dit men sååå värt det! Det var väldigt fint där inne och väldigt, väldigt stort! Affären hade minst 100 stycken av varje sak. Om ni nån gång e i holand så borde ni gå dit.
bett. hänger på hela baksidan också :O
alting var väldigt snyggt och prydligt i affären.
det var fint, med stora fönster
sadelgordar på baksidan också :P
bara tyglar!
När jag kom in till affären märkte kvinnan som jobbade där att jag hade mycket (bara ID) kingsland på mig. Så hon frågade mig om jag ville smyg titta på kingslands nya kollektion som skulle skäppas iväg till andra länder. Så nyfiket (som en 3åring som vill kolla på godis ;D) sa jag ja. Det var massa stora kartonger med KL på, i lagerhuset. Hon tog ner lite och visade mig. Det var super fina kläder. Sist visade hon mig en underbar vårjacka som jag blev förälskad i. Jag tog min storlek från kartongen och visade mamma med stora valpögon. kvinnan såg det och sa att hon inte fick sälja men att om jag verkligen ville ha den så kunde hon göra ett undantag. Mamma var JÄTTE SNÄLL o sa att jag fick den! :) Men när hon kollade på priset så kollade hon förskräckt så jag tog den snabbt och gav den till kassan XD
Jag är typ den ända i hela sverige som har den jackan!
Den är såååååå snygg!! <3 <3 <3





Veckans fråga

Om en hästen har torra hovar, hjälper vatten?

Vatten torkar ut. Om du har torra händer och naglar, inte stoppar du händerna i vatten då. När man duschar så torkar huden. Vatten torkar ut! Min kompis hade en hovslagare från Texas som hälsade på och han överaskades över hur torra hovar våra hästar hade. Han sa då att det är kanske inte så konstigt med tanke på att vi har så blöta somrar. Därför är det bra att använda hovfett.

Hoppas du fick dit svar :)




kram <3 <3


Andra Proa dagen :)

Kom till stallet 8.30 och var med groomarna. Sen kom ryttaren 9.00 så jag började göra i årdning några hästar. Jag fick rida en super fin häst med namn Rolls Roys :) Hon var så mjuk och fin att rida, en prins. Finaste hästen jag någonsin ridit :) Han hoppar upp till 150 klasser och varit med många Grand prixer! :O Helt sanslöst att jag fick rida henne. Efter jag hade ridit henne tog jag henne till skrittmaskinen. Jag hjälpte groomarna och gjorde i årdning några andra hästar sen. Klockan 11 så lämnade vi stallet för att åka till tävlingen... Mer om det kommer efter middag ;)
Lite bilder på Roys;
Så FIN!!!!

Bra för hästens hovar

Hovfett använder jag en gång per vecka men de i stallet i holand tar på hovfett varannan dag. Ska börja ta på det varannan dag istället då. Man ska ta på det när man har spolat/tvättat hovarna och penslas åvanpå hoven. Hovfett förbygger sprickor och torra hovar.
Hovfett Windsor
1 liter 79;-
Finns hos hööks

e

Första PRAO dagen i Holland :)

Det var en väldigt spännande dag idag där jag fick lära mig mycket! Jag fick se när de två duktiga tävlings ryttare tränade. Det var väldigt fasinerande hur hästarna hade avslappnad ner huvudet långt ner framför och efter hindret. De tränar väldigt mycket styrcketräning för hästen genom att tex. hoppa ung 8 studs på 1m nivå och att komma långsamt med bakbenen under till hindret. Jag blev helt chockad när jag fick höra att jag fick trava och skritta av en världscup häst! Den var såååå fin och bara åtta år :O
Jag fick sen vara med headgroomen och fixa hästarna och sånt. Sen fick jag en privat lektion på en fin 7åring. Hästen var väldigt gullig och hoppar redan 130cm på tävling!
Hade en super bra dag och gjorde MYCKET mer än vad jag trodde jag skulle få. Trodde inte att jag skulle rida nått :D
ridhuset
den här underbara varelse fick jag äran att rida :) <3

Ska på planet nu :)

H O L A N D   N Ä S T A !!!   :D





Prins Carl Philips Pris bandet kom idag :)

2011 nya design. Tycker den var snygg :)

Packar till Holland :)

Det här ska jag ta med mig;
Åker imorgon till Holland. Flygget går typ 7.00 :P Jaja såååå värt det! :D
Kram <3 <3

Veckans schema

Måndag: Rida ut
Tisdag: Hoppträning med båda
Onsdag - Fedag: Flyger jag och mamma till Holand :)
Holand
Jag ska PRAOa som tävlings ryttare. Kommer vara sååååå kul!!! :D Det kommer bli ännu spännande på fredag, för att då ska jag få följa med på en stor storhäst tävlig :D Längtar sååååå
Puuussss <3 <3

Talkshow på Skandinavien med Malin och Peder


DVD med Lotta och Sylve

Lotta Björe och Sylve Söderstrand har gjort en DVD. Hört att den är super bra och själv beställt den :)
- I JumpClubs Hoppskola del 1 fokuserar vi på sitsen och visar vad du bör tänka och träna på för att utveckla din sits, position, balans och följsamhet i hoppning, berättar Sylve.

-    Att ha en bra sits, god balans och följsamhet är ett måste om du vill klättra vidare uppåt i klasserna, säger Lotta.

Dvd:n är ca 56 minuter och indelad i olika kapitel. Den är producerad av JumpClub i samarbete med tidningen Ridsport och kan beställas påwww.tidningenridsport.se.

Priset är 290 kr inkl moms, men alla registrerade jumpclub:are och Ridsports prenumeranter betalar endast 275 kr inkl moms.

För att läsa mer går du in på  http://www.jumpclub.se.php5-16.dfw1-1.websitetestlink.com/ny-dvd-med-lotta-och-sylve/

Här får ni en liten smak prov av DVDn :)


 


Ska ha mer inlägg nu fram över :)


Lexus ;)

http://www.hippson.se/blogs/Musikal_Viktoria

Viktoria tocca har en super bra blogg där hon skriver om hennes häst liv och om hennes låtar. Viktoria är super duktig på både och hästar och att sjunga. Hon tävlar mycket utomlands och sjunger mycket utomlands. Jag känner faktiskt Viktoria från JumpClub och hon var även en jätte duktig lagledare :) Här är hennes senaste singel. Om du gillar den kan du hjälpa Viktoria med att rösta då hon är utmanare på Svenska närradiolistan!

http://www.topplistan.eu/

Ring 0939-1002205 och knappa in kod; 136417#

Eller SMS:a folk 17 (observera mellanslaget före siffran) till 72550

 

 

 

Kram <3 <3


Rummet fult av tårar...

Det är väll typiskt att nått hemskt ska ske sista dagen. Karl (min lillebror) älskar att hoppa så åkte till hopparken. Karl skulle hoppa det här jätte höga hoppet så sa till oss att kolla. Hans mål var att göra en bakåt volt och det gjorde han också MEN.....
han voltade för tidigt och slog i huvudet i hoppet. Han ramlade rakt ner medvetslöst och mitt hjärta stannade. Slängde av skidorna och sprang allt jag kunde till honom. Vi fick inte röra honom fick vi order från sjukpersonalen. Han vaknade inte så jag blev jätte rädd. De sa att de trodde att han kunde bli förlamad. När han sa det blev jag väldigt yr och väldigt rädd! Tänkte på Karl som älskade sporter allt i världen och hur ledsen han skulle bli om han inte kunde gå. USHH!!
Blev så arg av att alla stannade och kollade. Hur okänslig kan man vara!
Det kom en person med fyrhjuling med en säng bakom i släp. Försiktigt la de en gummi madrass/matta under honom och lyfte honom på sängen. Fyrhjulingen körde honom till en helikopter som tog honom till en större stad med sjukhus.
Jag behövde stanna kvar med några jag kände och vänta på besched om lilla Karl. Det var nog de hemskaste timmarna i mitt liv! Grät jätte mycket o mådde inge bra alls. Ringde Sanna (bästis) och hon var jätte gullig. Skickade också fina sms som hjälpte mig.
Stackars Karl. Men det ända jag kan göra är att hålla tummarna...
karl  i  sjukhuset
Kan man bli så glad för ett sms? Efter några plågsamma timmar fick jag ett sms från pappa där det stod Karl är ok. Jag blev såååå glad! Ringde snabbt pappa och pratade med honom. Karl har rejäl hjärnskakning!! Han mår jätte illa och spyr. Stackars liten. Sen sa jag till pappa att hälsa ifrån mig och då gav pappa mobilen TILL KARL! Han sa hej och sen hejdå! inte mycket MEN jag blev sååå glad ändå.
Nu väntar vi bara på svar när han får komma tillbaka och se om han kan flyga tillbaka imorn. Håll i tummarna :)
Älskar dig Karl <3 <3 <3 krya på dig

Sista skiddagen :(

Nu har jag varit i shwietz (kan fortfarande inte stava :P ) i 6 dagar. Så det blir sista skiddagen idag. Jag har haft super kul o inga skador! Än så länge.. Vi har haft sååå tur med vädret. Ganska skönt ändå att åka hem, saknar alla hemma :(
PUUUSSS <3

Chillar efter en lång skiddag

Skönt att ligga med datorn efter en lång skiddag. Ligger i sängen med onepiece o surfar på datorn, SAMTIDIGT som jag kollar ut på den vackra landskapet :) Fast nu ska jag duscha och sen ska jag ner till centrum och shoppa :P Allt här i Verbier är VÄLDIGT DYRT!! Så pappa får följa med XD
PUUUSSS <3 <3

Snygga pannband




Fixat bloggen :)

Har lagt ut kategorier :)
Tips Bilder och Filmer Träning / Tävling

Nu kan ni se nästan alla inlägg jag lagt ut. Ni kan se alla mina bästa tips och tillexempel kolla på min o Sannas ComHem reklam ;) Ni kan ju då också se SM inlägget med filmen o så under Träning / Tävling som jag la ut LÄNGE SEN!
Jag har också fixat designen som ni ser. Tycker den blev mycket snyggare :) Designen fick jag ifrån http://www.designandmakeup.se
hoppas ni gillade designen
PUUUUSSSSS <3 <3 <3

De två bästa sadlarna :)

Jag har CWD sadel på Istoriah och Equipe på Lexus. Jag tycker de e väldigt sköna med bra kvalitet samt snygga :) Eftersom de både sadlarna är väldigt bra kvalitet så är det ingen fara med second hand.Speciellt eftersom de är dyra. De finns många olika storlekar så det är viktigt att få hjälp av en expert när det gäller både hästen o ryttaren. Lexus och Istoriah tycker om deras sadel som är otroligt viktigt samtidigt som jag gillar sadeln. De har inte hellre fått ont i ryggen.
kam :)

RSS 2.0